beauty · fashion · night out

Cousin Ladies Night

Hai loves,

Nou ben ik normaal echt niet van het organiseren, maar bij wijze van uitzondering heb ik een Cousins Ladies Night georganiseerd. Samen met 8 nichten ben ik gaan skaten & eten. De avond begon lekker (voel de sarcasme LOL). We hadden om 18:00 uur afgesproken bij Skate Fever. Maar mijn cousins kennende waren we pas om 18:45 uur compleet.

PhotoGrid_1416160275547Ik had in geen jaren gerolschaatst dus het was een hele happening. Echt ouderwets rolschaatsen op een rolschaatsbaan op disco muziek. Het deed me denken aan de jaren ’80. Disco fever!! Daarom koos ik voor een disco look. Wat vinden jullie ervan?

Het skaten was gezellig en veel te snel voorbij. Na het skaten zijn we gaan eten. Ook in het restaurant hebben we ons vermaakt. Het eten was heerlijk en believe it or not…ik heb een oester gegeten😩.
Hahaa, het smaakte werkelijk nergens naar. Of beter gezegd, het smaakte naar citroen. Ik had te veel citroensap uitgeknepen op mijn oester. Maar hoe dan ook ik heb het gegeten. En de Ladies Night was geslaagd.

Stay pretty xxo

6 thoughts on “Cousin Ladies Night

  1. Al zoekend via Google kwam ik je leuke stukje tegen, wat leuk! Kom gerust nog eens langs. En omdat je ons het ge-quote krijg je van ons gratis toegang hoor! (noem even dit berichtje 😉 ) SF crew

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s