fashion

My Favorite Winter Boots

Over een maand begint de winter officieel. Zijn jullie voetjes er klaar voor? In dit bericht laat ik je verschillende laarzen zien waarmee jij je voetjes warm en fashionable houdt. Ready… Let’s go!

Tigh high boots

unnamed[1]

Vanaf € 60,00

De tigh high boots (oftewel dijlaarzen) zijn erg populair onder celebrities. Ze zijn er in verschillende modelen: hoge hak, lage hak, veters, ritsen, verschillende stoffen you name it. Met deze laarzen lijken je benen langer. Dit zal voor vele van ons een pluspunt zijn. Ik geeft persoonlijk de voorkeur aan het model met een high heel.

UGG

PhotoGrid_1416832781626[1]

Classic Mini Woven € 249.95

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen zijn er ook dit jaar weer de Uggs. Ik hou niet van Uggs boots. Ik vind de modellen altijd te veel op elkaar lijken. Dit model vind ik toch wat hebben. Zoals gebruikelijk is ook bij dit model de binnenkant gewatteerd. De buitenkant is gemaakt van geweven leer. Hierdoor blijven je voeten gegarandeerd droog.

Philip Plein

img_6930_1[1]

Gleam € 365,00

Deze regenlaarzen zijn voor de fashionista’s die graag opvallen. Het is op zicht een simpel model, maar ze zullen zeker niet onopgemerkt blijven. De studs op de gesp geven dit model iets stoers. Verder hebben deze laarzen een lage hak met een goed gestructureerde loopvlak. Ik vind deze laarzen geweldig. Ze staan leuk met een skinny jeans, maar ook onder een rokje.

River Island

661165_main[1]

€ 80,00

De stiletto’s zijn niet aan te raden met echt winter weer. Maar deze enkellaars is daar een goede vervanging voor. Ze zijn vrouwelijk en maar liefs 11cm hoog. Ik vind de rits aan de voorzijde top. Het geeft deze enkellaarzen iets extra’s. Kortom ideale schoenen voor een vrouwelijke look waarbij de voetjes warm blijven.

Supertrash

unnamed_(1)[1]

Suzy Ladies € 109,95

Wie kent ze niet…de regenlaarzen van Supertrash. Dit model heeft een leren bovenkant met studs erop. Aan de achterzijde zit een ST logo. Ik vind het leuke laarzen die makkelijk te combineren zijn.

Invito

07288330_21

€ 99,99

Deze cognac kleurige enkellaarzen zijn perfect voor de winter. De laarzen zijn gemaakt van suède en hebben een heerlijk warme voering van imitatiebont. De imitatiebont geeft ze een winter look. De hak heeft een hoogte van 10 cm. Ik ben weg van de kleur van deze enkellaarzen. Staat prima onder een sophisticated outfit.

Dit is mijn top 6! Welke van de bovenstaande laarzen is jouw favoriet?

Stay Pretty xxo

7 thoughts on “My Favorite Winter Boots

  1. Echt een leuke artikel! Ik ben vooral weg van de tight high boots en river island. Jammer genoeg niet altijd bestemd voor deze koude kikkerlandje.

    Ben nu al benieuwd naar je volgende artikel!
    I love you like xo honey♥

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s