fashion

Shopping & Lunch Meeting

Hai loves,

Het is december. De laatste maand van 2014 is begonnen. Het is officieel nog geen winter maar het was een ontzettend koude dag vandaag. En ik kan heel slecht tegen de koud maar het weerhield mij niet van shoppen. Ik ben vandaag gaan winkelen in het centrum van Rotterdam. Vanwege de kou heb ik maar een paar winkels bezocht. Ik heb een aantal leuke aankopen gedaan bij o.a. New Look. Die zullen jullie binnenkort voorbij zien komen. Behalve het shoppen had ik ook een lunch meeting met Chelsea (mijn P.A.😉). Onder het genot van warme chocolademelk, thee en belegde broodjes hebben wij het één en ander doorgenomen voor deze drukke decembermaand. Er staat een hoop te gebeuren. I can’t wait for the holidays!

PhotoGrid_1417640106246

Outfit: Ik draag mijn favoriete vest met daaronder een witte blouse die aan de achterkant langer is. Zwarte enkellaarsjes met zilverkleurige ritsen aan de zijkanten en een donkerblauwe skinny jeans met scheuren op de knieën. ‘Ripped jeans’ zijn momenteel erg hot. Sommige jeans hebben scheuren waarbij je benen erg bloot zijn. Niet erg handig in de winter. Mijn tip: draag een dikke panty onder je jeans. “Kan gewoon!” Het liefst in een kleur die je terug laat komen in de rest van je outfit. Verder heb ik gekozen voor zilverkleurige sieraden en een zwarte Celine-look bag.

Stay pretty xxo

6 thoughts on “Shopping & Lunch Meeting

  1. Leuke combinatie kleding style!!! Zou het leuk vinden als je mij blog ook een kijkje wilt nemen 🙂 succes met jou fashion
    blog!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s