fashion · night out

Denim On Denim

Hai loves,

Ik ben naar een birthday party geweest. Het was een last minute planning dus ben ik niet uitgebreid op zoek gegaan naar een leuke outfit. Ik twijfelde of het een broek of rok zou worden. Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor een broek. Toen ik eenmaal een broek had gevonden, besloot ik om voor een ‘Denim on Denim’ look te gaan.

PhotoGrid_1418653806700[1]

Outfit: Ik draag een ripped jeans met een licht blauwe denim blouse. De jeans heb ik opgerold zodat mijn schoenen goed zichtbaar zijn. Ik wilde mijn look niet totally denim hebben, dus heb ik mijn blouse voor de helft dichtgeknoopt. Mijn zwarte top is op die manier zichtbaar en komt overeen met de kleur van mijn high heels.

Stay pretty xxo

3 thoughts on “Denim On Denim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s