fashion

X-mas Inspiration

Over precies een week is het zover, X-mas time. Zoals elk jaar is het weer een zoektocht naar het mooiste outfit. Je wilt natuurlijk wel op je mooist verschijnen aan het kerstdiner. Misschien hebben jullie je outfit al klaar liggen. Maar voor degene die er nog niet helemaal uit zijn, no worries. Ik laat je vandaag drie outfits zien, wellicht kan je hier inspiratie uit halen.

wpid-img-20141216-wa0058.jpg

wpid-photogrid_1418843681193.jpg  wpid-photogrid_1418843807604.jpg

Outfit: Ik draag een little black dress met een leren gedeelte aan de voorkant. Een black dress kan altijd, voor elke gelegenheid. Dit jurkje heb ik gecombineerd met een rode blazer, maar zonder blazer kan ook. Rood is echt een X-mas kleur. Een zwarte high heel past hier prima bij. Als sieraden heb ik zilveren oorbellen en een ring. Omdat de oorbellen lang zijn heb ik bewust geen ketting aan gedaan anders wordt het al gauw too much. Het geheel is classy.

image

wpid-photogrid_1418922422948.jpg  wpid-photogrid_1418987467525.jpg

Outfit: Ik draag een bordeauxrode kokerrok. Die heb ik gecombineerd met een pastelroze strapless top. Ik vind een strapless top persoonlijk te bloot voor een kerstdiner, dus heb ik er een beigekleurige blazer over aangedaan. De blazer is kort en de knoop zit laag. Hierdoor komen de top en rok ondanks de blazer toch tot hun recht. Als sieraden draag ik een korte ketting met bijpassende armband en beige oorbellen. Dit outfitje is plain en sophisticated.

wpid-img-20141216-wa0011.jpg

wpid-photogrid_1418933301390.jpg  wpid-photogrid_1418933074811.jpg

Outfit: Ik was op zoek naar een jumpsuit en had er eindelijk één naar mijn smaak gevonden. Ik vond een zwarte jumpsuit toch iets te gewoontjes, maar ik heb toch voor deze jumpsuit gekozen. Hij is volledig bedekt met palletjes die er iets extra’s aan geven. Het ziet er shiny uit en valt op. Ik heb er een beige riem op gedragen om mijn taille wat te accentueren. Beige high heels erbij en de outfit is compleet. Sexy en elegant.

Dit waren ze dan. Ik ben benieuwd naar jullie outfits. Alvast een Merry X-mas!!

Stay pretty xxo

2 thoughts on “X-mas Inspiration

  1. WHAUW!! Ze zijn alle 3 even hot en mooi. Ook leuk gecombineerd met de pumps en accesoires. IHet laatste outfit vind ik het meest voor de feestdagen. Nice and beautifull. xx

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s